Sunday , April 18 2021

UNITETI takim me banorët e Studeniçanit

Udhëheqësia e UNITETIT sonte zbarkoi në Studeniçan të Karshiakës së Shkupit. Para të pranishmëve kryetari i UNITETIT, Gjeneral Gëzim Ostreni shpalosi programin e partisë si dhe platformën e përbashkët të koalicionit të partive opozitare shqiptare. Ai përveç tjerash theksoi se ka ardhur koha që shqiptarët të kthejnë dinjitetin dhe t’i dalin Zot vetes.

Të pranishmëve iu drejtua edhe nënkryetari i UNITETIT Zulfi Adili dhe sekretari i përgjithshëm Muhamed Ismaili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *