Tuesday , April 20 2021

Uniteti në Karshiakë, Komandant Qufa priti gjeneral Ostrenin

Uniteti para simpatizantëve mbajti tubim në Studeniçan. Kryetari i kësaj partie, Gëzim Ostreni ka folur për platformën që ofron koalicioni mes tri partive Uniteti – LR-PDSH dhe RDK, duke theksuar se kjo është ofertë historike për kthesë të rëndësishme për shqiptarët. Ai tha se të gjithë shqiptarët duhet ti bashkohen kësaj platforme të tyre që ofron zgjidhje në çdo rrafsh institucional dhe shoqëror për shqiptarët, informon INA.

Në tubim ka folur edhe Zulfi Adili – i njohur si komandant Qufa, i cili ka garantuar banorët e kësaj zone se ai është garanca se nuk do të tradhtohet platforma e koalicionit sepse ajo është kontrata e vetme që ofron zgjidhje për shqiptarët, që janë në një pozitë tejet të rëndë.

#Gjeneralin e priti #Komandanti#Fitorja filloi nga #Karshiaka !”, ka qenë sllogani i pritjes së Ostrenit në tubimin në Karshiakë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *