UNITETI mbështetë kërkesën e banorëve të Bukoviqit për ujë

Partia UNITETI mbështetë kërkesën e qytetarëve të fshatit Bukoviq të komunës së Sarajit dhe kërkon nga organet kompetente lokale dhe republikane, që të zgjidhë problemin me furnizim me ujë për ketë fshat. Uji nuk është luks, por është një ndër kushtet e para për jetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *