Sunday , April 18 2021

UNITETI i malësisë së Karshiakës iftar në fsh.Maja e Zezë

Aktivistë të UNITETIT nga malësia e Karshiakës në iftar në fshatin Maja e Zezë. Në iftarë kanë qenë të pranishëm kryetari dhe sekretari i dëgës së Studeniçanit, Burhan Memedi dhe Skender Xhemaili, si dhe anëtarë të kryesisë së degës dhe të Forumit rinorë./FAKTE.Net

FB_IMG_1467137172581 FB_IMG_1467137167984 FB_IMG_1467137161455

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *