Tuesday , April 20 2021

UNITETI DËNON SULMET TERRORISTE NË STAMBOLL

Partia UNITETI dënon ashpër sulmin terrorist në aeroportin e Stambollit mbrëmjen e djeshme. Njëkohësisht shprehim ngushllime të përzemërta për familjet e viktimave si dhe për tërë popullin e Turqisë.

Në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit jetë të pafajshme njerëzish padrejtësisht u shuan. Fjalët janë të pakëta për të shprehur indinjatën për veprimet terroriste si ky i fundit . Të gjithë njerëzit, pa marrë parasysh racën, kombin, besimin… duhet të bashkohemi kundër individëve apo grupeve që për qëllime të tyre po vrasin ëndërrën e fëmisë së pafajshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *