Thursday , August 5 2021

“Unë kam talent”, dhe për pak sa nuk vdes në skenë (video)

Matt Johnson është paraqitur në “I got a talent” të Britanisë, por për pak sa nuk e ka humbur jetën në skenë, shkruan Fakte. Ai ka dashur të mahnisë jurinë me pikën e tij, por gjërat kanë shkuar keq. Shikoni videon për më tepër…/FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *