Monday , January 25 2021

Turqia urdhër-arresti për ish-futbollistin turk me origjine shqiptare

Turqia ka lëshuar një urdhër arresti për ish-sulmuesin e saj ndërkombëtar futbollistin Hakan Sukur i cili është me origjine Shqiptare në hetimin e nisur për grushtin e dështuar të shtetit kundër presidentit Erdogan.

Sukur është akuzuar nga prokurorët si anëtar i një grupi të armatosur terrorist”, një referencë për grupimin e klerikut mysliman Fetbullah Gylen. Sipas mediave turke Sukur dhe familja e tij u largua nga Turqia vitin e kaluar.

Sukur, i cili ka luajtur për Galatasaray, Torino, Inter, Milan dhe Parma gjatë karrierës së tij përpara se t’i bashkohet klubit Lancashire, është qenë i akuzuar për përfshirje ne puç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *