Tuesday , April 20 2021
An advertisement is seen at Ataturk International Airport in Istanbul, Turkey, August 19, 2016. REUTERS/Stringer FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES. TPX IMAGES OF THE DAY - RTX2M1LU

Turqia paralajmëton: “Mos shkoni në Suedi, mund t’ju dhunojnë”

“Lufta” me bildorda mes shteteve të BE-së dhe Turqisë po vazhdon edhe më tej, shkruan Fakte. Pas shkrimeve në aeroportin e Vjenës dhe kritikave nga Suedia dhe vende tjera europiane për abrogimin e veprës penale që ndalonte marëdhënie seksuale me fëmijë nën 15 vjeç në Turqi, kjo e fundit ka kthyer “sulmin”.

Në aeroportin ndërkombëtar “Kemal Ataturk” në Stamboll sot është paraqitur bilbord i madh në të cilin shkruhet “Mos shkoni në Suedi, mund t’ju dhunojnë”, duke u thirrur në numrin e madh të rasteve të përdhunimit në këtë vend skandinav.

Ndryshe, gjykata kushtetuese turke para pak kohe anuloi nenin me të cilin ndëshkohej marëdhënia seksuale me fëmijë nën 15 vjeç, çka u cilësua si lejim i pedofilisë në këtë vend dhe u dënua nga e gjithë bota demokratike./FAKTE.Net

IMG_20160820_140635

An advertisement is seen at Ataturk International Airport in Istanbul, Turkey, August 19, 2016.  REUTERS/Stringer      FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES.     TPX IMAGES OF THE DAY      - RTX2M1LU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *