Turqia kërkon nga Kosova burg deri në 5 vjet për Kryeredaktorin e “Express” Berat Buzhalla (dokument)

Turqia nëpërmjet një letre që ambasada e Turqisë në Prishtinë ia ka dërguar Ministrisë për Punë të Jashtme të Kosovës, kërkon zbatim të Ligjit kosovar sipas të cilit dënohet nxitja e kosovarëve për të marrë pjesë në ushtri të huaja, dhe ta dënojë Kryeredaktorin e gazetës “Express” Berat Buzhalla, shkruan Fakte.

Në letër, si arsye për këtë kërkesë është përmenduar një postim i  Buzhallës në FB me të cilin ai kishtë bërë thirrje deri te kosovarët që janë në pushim në Turqi, t’i bashkangjiten radhëve të ushtrisë, derisa ajo organizonte grusht shteti në Turqi./FAKTE.Net
s_1469532318-5444546

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *