Monday , May 20 2019

TURP: Ambasadat e huaja nesër në aksion për të na i mbledhur bërlloqet tona!

Ambasada holandeze, e përkrahur nga ambasadat tjera, si ajo e SHBA-ve dhe të tjera, për nesër kanë paralajmëruar një aksion për të pastruar bërlloqet rreth lumit Vardar dhe në lokacione tjera në vendin tonë, shkruan Fakte. Kjo është një flakareshë e madhe për shoqërinë tonë, kur të huajt përveshin krahët dhe na i mbledhin bërlloqet tona.

Edhepse Maqedonia mori rekomandim për hapje të negociatave për anëtarësim në BE, është më tepër se e sigurtë se së pari duhet të reformojmë mentalitetin tonë dhe sjelljet tona./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *