Wednesday , August 4 2021

Tubim parazgjedhor i “Aleancës për Shqiptarët” në Çair (foto)

Aleanca për Shqiptarët” sonte u takua me banorët e Çairit në lagjen e Serovës. Kryetarët e UNITETIT dhe LR PDSH-së, Gjeneral Gëzim Ostreni dhe Ziadin Sela kërkuan votën e shqiptarëve për të bërë ndryshimet e nevojshme kushtetuese në të mirë të shqiptarëve. Ata kërkuan votë për të ndërprerë vrasjet, torturat, keqpërdorimet dhe nënçmimet ndaj shqiptarëve.

Kandidatët për deputetë në listën e Aleancës deklaruan para të pranishmëve se nuk do të tradhtojnë besimin e shqiptarëve pasi njerëzit që udhëheqin këtë proces janë ndryshe. Ata janë atdhetarë, trima dhe profesionistë të suksesshëm me moral të lartë.

20161125_235126fb_img_1480114237635fb_img_1480114233503fb_img_1480114227144fb_img_1480114222377

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *