Sunday , April 18 2021

Tre të vdekur në Angli pas të shtënave me armë zjarri

Tre persona kanë vdekur pas të shtënave me armë zjarri jashtë një pishine në Spalding të Anglisë.

Zyrtarë policorë kanë thënë se mund të konfirmojnë se ka pasur të shtëna nga të cilat, tre persona kanë mbetur të vdekur dhe se aktualisht janë duke u zhvilluar hetime lidhur me këtë rast,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *