Sunday , April 18 2021

Tre të vdekur në aksidentin e sotëm në magjistralen Prishtinë – Ferizaj!

Një aksident i rëndë komunikacioni ka ndodhur në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, përkatësisht te fshati Llugaxhi, në të cilin ka edhe të vdekur.

Dy femra dhe një mashkull ka mbetur të vdekur si pasojë e aksidentit të sotëm që ndodhi në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.

Sipas policisë, nga stacioni policor në Lipjan, aksidenti ka ndodhur mes një kamioni dhe një veture me targa të huaja.

Ndërsa zëdhënsja e Policisë së Kosovës, Flora Ahmeti, se nga ky aksident janë vdekur 3 persona që gjendeshin në veturë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *