Thursday , August 5 2021

Tre prioritete pas zgjedhjeve: Ndryshimi i emrit dhe himnit të shtetit, dhe zv.kryeministër që vendos me konsenzus

Menduh Thaçi ka deklaruar se nëse do të fitonte partia e tij PDSH, tre prioritetet do të jenë: Ndryshimi i emrit të shtetit, ndryshimi himnit dhe ndryshimi i rregullores së punës së Qeverisë me të cilën do të caktohej vetëm një zëvendëskryeministër që do të vendosë me konsenzus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *