Tuesday , April 20 2021

Thaçi pasneser te Fatimja për veprimet e tij “Veren do smrt”

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi ka vertetuar se ka marrë ftesë dhe se të hënën do të paraqitet tek Prokuroria Speciale, shkruan Fakte. Sipas informacioneve të para, Thaçi duhet të japë dëshminë e tij në lidhje me veprimet e tij dhe të partisë së tij në komisionin komunal zgjedhor në Strumicë, kur me thënien “Veren do smrt”, i garanton Sasho Mijallkovit se do ta ndihmojë VMRO-në të fitojë në Strumicë.

Ndryshe, për  të hënën në Prokurori Speciale edhe Silvana Boneva dhe Samka Ibraimovski./ FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *