Monday , January 21 2019

Thaçi: Ditëve në vijim, vendoset nëse do jemi pjesë e Qeverisë

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi tha se është herët që të flitet për bilancin e bisedimeve për hyrje në Qeveri. Ai nuk precizoi se cilat janë kërkesat e partisë së tij e as ofertën eventuale të kryeministri Zoran Zaev. Ai këtë e tha bëri sot të ditur për Alsat-M përmes një telefonate pas qëndrimit në heshtje për një kohë të gjatë. PDSH-ja në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë participon me dy deputet, Menduh Thaçin dhe Merale Feratin, përcjell Fakte.

“Është shumë herët që të flitet për bilancin e këtyre bisedimeve. Do të shohim se çfarë do të ndodhë ditëve në vijim” tha Menduh Thaçi, kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare./AlsatM

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *