Tuesday , December 11 2018

Tetovë: Banesa që u djeg sot, pronari kërkon ndihmë (foto)

Sot në mëngjes në Tetovë është djegur një banesë tërësisht, ku për fat të mirë nuk pati viktima në njerëz, shkruan Fakte. Mirëpo, familja është në gjendje të rëndë ekonomike dhe e njejta ka nevojë për ndihmë materiale.
Ajo apelon, kush ka mundësi ta ndihmojë, të paraqitet  në kontakt tel 070-209-434./FAKTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.