Tetovarët vazhdojnë të shpenzojnë shumë për dasmat (VIDEO)

“Rruga e Butiqëve” është një ndër më të frekuentuarat nga ana e mërgimtarëve në Tetovë. Gjatë sezonit të dasmave ata shpenzojnë para të shumta për të blerë stolira të ndryshme prej ari.

Për një dasmë nevojiten jo më pak se disa mija euro për të shpenzuar.

Sipas pronarëve të dyqaneve dhe butiqeve, dimitë tradicionale, bizhutë dhe stolitë e arit janë mallrat më të kërkuar, pa të cilat, sipas tyre, nuk bëhet dasmë, njofton Tv Art.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *