Thursday , April 22 2021

Tërmet prej 4.4 shkallësh ka goditur Shkupin

Një tërmet i fortë ka goditur Maqedoninë sot në mëngjes në ora 06:58. Tërmeti është ndjerë edhe në Tetovë, Kumanovë dhe Kosovë. Sipas qendrë Evropiane seizmologjike, tërmeti ka qenë 4.4 shkallë ndërsa epiqendra ka qenë në juglindje të Shkupit. Akoma nuk bëhet e ditur nëse mund të ketë dëme materiale dhe të lënduar.

http://m.emsc.eu/earthquake/earthquake.php?id=529883

/Fakte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *