Wednesday , April 21 2021

Tentativa për grusht shteti, 100 të shkarkuar në Shërbimin Informativ (MIT)

Pas tentativës për grusht shteti, Shërbimi Informativ i Turqisë (MIT) ka deklaruar se ka shkarkuar 100 persona të cilët ndodheshin pasivë si rrjedhojë e një procesi autidimi ndaj tyre, raporton Fakte.

Burime nga MIT thanë se 100 personat e shkarkuar plotësisht ishin pasivë dhe nuk kishin kontakt me informacionin për shkak se ndaj tyre kishte filluar një proces auditimi./AA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *