Të rinjtë e Sllupçanit, detyrohen me vetiniciativë t’i rregullojnë rrugët

Në foto mund të shihni se në çfarë gjendje janë rrugët e fshatit Sllupçan, fshat ky që ishte një nga fshatrat më të prekura nga konflikti i vitit 2001. Vite kanë kaluar por ky fshat ende është nën mëshirën e fatit.  Disa të rinjë të këtij fshati, të lodhur nga pritja që përfaqësuesit premtuan të realizohen, janë detyruar që të marrin vetiniciativë për ti mirëmbajtur rrugët e vendit, njofon LAJM.

Iniciativa në fjalë është nisur nga Nuhi Iljazi dhe Artan Kadrija.

Përndryshe, fshati Sllupçan deri më tani ka pasur deputet, të cilët si duket nuk po i shohin gropat dhe gjendjen e mjerueshme të vendlindjes së tyre edhe përkundër asaj se premtimet që e rrugët të rregullohen nuk kanë munguar asnjëherë./LAJM

FB_IMG_1468786515267-1 FB_IMG_1468786511664 FB_IMG_1468786507992 FB_IMG_1468786500942

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *