Wednesday , April 21 2021

Të hënën protestë “Për drejtësi” në Kumanovë

Pas vdekjes së Almirit, thirrjë për protestë për të hënën në ora 15 është bërë në rrjetet sociale, raporton Fakte. Protestën e organizon OJQ “Zani” dhe do të fillojë para gjimnazit “Sami Frashëri” ndërsa do të mbarojë me bllokimin e rrugës para institucioneve shtetërore në Kumanovë, gjykata dhe policia./FAKTE.Net

FB_IMG_1467494046787

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *