Wednesday , August 4 2021

Të enjten dalin në qarkullim bankënotat e reja 200 dhe 2000 denarëshe

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë prej me 15 dhjetor të këtij viti do t`i lëshoje në qarkullim bankënotat prej 200 dhe 2.000 denarësh, ndërsa njëkohësisht do t`i tërheq nga qarkullimi bankënotat prej 5.000 denarësh, transmeton TetovaSot.

BPRM informoi se vendimi për lëshimin në përdorim të bankënotave prej 200 dhe 2.000 denarësh ka dal nga nevoja reale për rebalancimin e strukturës së parave në qarkullim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *