Tallen maqedonasit: “Teuta i kërkon qeverisë të shes një kalë, të shpëtojë Tetovën” (foto)

Mediat në gjuhë maqedonase tallen me deklaratën e kryetares së Tetovës, dhe njëherit nënkryetare e BDI-së partmere qeveritare, se “qeveria me paratë e një kali (skulpturë) në Shkup, mund të zgjidhë problemet me vërshimet në malësinë e Tetovës”, shkruan Fakte. Arifi këtë e deklaroi dje, si rezultat i pakënaqësisë së banorëve të prekur nga vërshimet.

Revolta u rrit edhe më tepër pas vizitës së partnerit të Ali Ahmetit, kryetarit të OBRM-së, Nikolla Gruevski fshatit Shipkovicë, ku u premtoi fshatarëve zgjidhje të problemeve./FAKTE.Net

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *