Thursday , April 22 2021

“Ta ha gojën” e Bleros, përplot skena seksipile (video, +16)

Blero dhe Uki Latifi sapo kanë publikuar këngën më të re ‘Ta ha gojen’.

Muzika është bërë nga Prygo, tekstin e shkroi Uki Latifi.

Ana vizuele i është besuar produksionit  ASHA.

Që në dëgjim të parë ky projekt muzikor ngjason me këngën Ego nga artisti francez Willy William.

Video klipi është përplot skena seksipile. Për më shumë gjykojeni vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *