Monday , May 20 2019

Sybora Maletaj nga Shkupi ka nevoj per ndihmen tuaj

Sybora Maletaj nga shkupi ka nevoj per ndihmen tonë.

Sybora vogelushja eshte 4 vjet dhe ajo eshte diagnostifikuar ne vitin 2016 me semundjen e tumorit ne kokë.

Kishte nje operacion në 2016, por tash për fat të keq eshte rikthyer prap kjo semundje ne pjesë tjera në trup, eshte duke luftuar per jeten e saj.

Famija Sybores ka marrë nje kredi por nuk mjafton andaj kerkohet ndihma e secilit prej nesh qe se bashku ta kthejmë harmoninë në familjen Maletaj si dhe buzeqëshjen në fytyrën e vogëlushes.

Sybora jonë duhet te operohet jasht Maqedonis (në Turki)

Nje ndihmë e vogel e juaj nje shpetim JETE.

Ju falemenderojmë nga zemra familja Maletaj

Samet Emini , Rebstein
0041789539260
Robert Maletaj
0038971304459

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *