Sulm terrorist në Stamboll, 10 të vdekur

Ministri turk i Drejtësisë Bekir Bozdağ ka deklaruar se “Sipas informacioneve që më janë dhënë një terrorist fillimisht ka hapur zjarr përreth në hyrje të departamentit të linjave të jashtme në aeroportin Atatürk dhe më pas ka shpërthyer veten e tij. Sipas të dhënave paraprake kemi afërsisht 10 persona të vrarë dhe afërsisht 20 të plagosur”, raporton Anadolu Agency (AA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *