Wednesday , April 21 2021

Sulejman Rexhepi – Kryetar i BDI-së

Diçka që duket si gabim teknik, dhe që është shfaqur në televizionin nacional AlsatM gjatë lajmeve së sotshme, ka bërë kurioz dhe ka lënë pa fjalë shumë shikues, shkruan Fakte. Madje disa qytetarë e kanë quajtur skandal të paparë, kur gjatë leximit të urimit për besimtarët musliman, për kreun e Bashkësisë Fetare Islame, u shkruajt se është “Kryetari i BDI-së”(duke aluduar në partinë shqiptare në pushtet. Madje disa mediume në tallje u shprehën se “Molla Sula zëvendësoi për disa çaste Ali Ahmetin në krye të BDI-së. Të shpresojmë, megjithatë, se bëhet fjalë për gabim teknik./FAKTE.Net

image-0-02-01-56044f1c92bb08967af87595965806261d56383e5c2bac3aa53eef2ed3a5aa87-v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *