Stadiumi i Shkupit nuk quhet as Filip, as Adem, por “Arena Telekom”

Për një shumë parash që nuk u bë e ditur për publikun duke e trajtuar si sekret i biznesit, në fillim të këtij vitit janê nënshkruar kontrata për ribrendimin e stadiumit të qytetit dhe sallës multifunksionale “Boris Trajkovski”, shkruan Fakte. Stadiumi që para disa vitesh u plotësua me tribunën lindore dhe u quajt “Arena Filipi i Dytë” sipas babait të Lekës së Madh, i ribrendua dhe u quajt “Arena Telekom”, ndërsa salla që u ndërtua në vitin 2009 dhe emërua sipas ish presidentit të ndjerë Boris Trajkovski u quajt “Vip Arena”.

Pas lojës së Shkëndijës kundër Mlada Boleslav u shkaktua një rrëmujë reagimesh nga gazetarët maqedonas pasi gazetari i sportit nga Shqipëria gjatë komentimit të tij, ka emëruar stadiumin e Shkupit ashtu siç e emërojnë tifozët shqiptarëm “Arena Adem Jashari”./FAKTE.Net

2016-07-29 20.40.24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *