Tuesday , May 21 2019

Spanja e humb Evropianin shkaku i Kosovës!

Spanja e ka humbur të drejtën e organizimit të Kampionatit Evropian të Peshëngritjes për juniorë dhe U-23 për shkak të kundërshtimit të saj ndaj Pavarësisë së Kosovës, përcjell Fakte.

Në fakt, Qeveria e Spanjës ka refuzuar t’i pajisë peshëngritësit kosovarë më viza, për të marrë pjesë në Evropianin e juniorëve dhe U-23, i cili ishte paraparë të zhvillohej në La Coruna.

Spanja është njëri prej pesë vendeve nga Bashkimi Evropian që nuk e njeh pavarësinë e Kosovës. /Zëri

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *