Monday , January 25 2021

Sot votohet rebalanci i buxhetit të Maqedonisë

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë sot duhet të votojnë rebalancin e buxhetit për vitin 2016 pasi diskutimi mbi buxhetin dhe ndarjen e re të mjeteve mbaroi dhe tani duhet konsesus mes partive për të siguruar numrat në Kuvend që të ketë vlerë votimi, transmeton Fakte.

Rebalanci që duhet të votohet sot parasheh zvogëlimin e të hyrave në buxhetin e shtetit për 177.792 milion denarë.

Në seancën e sotme në Kuvend janë edhe pikat për aprovimin e raportit vjetor për Këshillin Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë për vitin 2015 dhe themelimin e qendrës për testim./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *