Monday , May 20 2019

Sot përurohet segmenti i tretë i autostradës Prishtinë – Shkup

Përurohet segmenti i tretë i autostradës “Arbën Xhaferi”

8:42, 14 Qershor 2018

Ministria e Infrastrukturës sot do të mbajë ceremoninë e përurimit të segmentit të tretë (i parafundit) të autostradës “Arbën Xhaferi”, Prishtinë-Hani i Elezit, përcjell Fakte.

Përurimi këtij segmenti, do të mbahet nën moton e kampanjës “Jo shpejtësisë, po sigurisë”, e cila ka për qëllim vetëdijësimin e ngasësve të automjeteve dhe rritjen e sigurisë në trafik.

Kjo ceremoni  mbahet në fshatin Doganaj në Kaçanik, nga ora 11:00, transmeton Klan Kosova.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *