Sot është Dita botërore e shëndetit mendor

Sot është Dita Botërore e Shëndetit Mendor.

Kjo ditë ka për qëllim ngritjen e vetëdijes për çështjet e shëndetit mendor dhe mobilizimin e përpjekjeve në mbështetje të shëndetit mendor.

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, mijëra njerëz me probleme mendore në gjithë botën janë të privuar nga të drejtat e tyre njerëzore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *