Sunday , May 19 2019

Sonte në Interaktiv, rrëfimi ekskluziv i Muhamet Krasniqit nga Burgu i Shkupit

Në kuadër të Bisedës sonte në Interaktiv, do të transmetojmë një intervistë telefonike nga Burgu i Idrizovës në Shkup, me Muhamet Krasniqin, i njohur si Komandant Malisheva.

Cili është trajtimi i shqiptarëve të dënuar të Grupit të Kumanovës?

Me çfarë ideje ishin nisur drejt Kumanovës dhjetëra shqiptarë nga Kosova?

Kush ishte në dijeni të aksionit dhe kush iu dha siguri për dorëzimin?

A e dinte Ramush Haradinaj apo deputetët e Kuvendit?

Pse Krasniqi është ‘i lumtur’ me dënimin me burgim të përjetshëm?

Këto dhe të tjera, sonte prej orës 23:20 në Interaktiv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *