Wednesday , July 28 2021

Sllupçani përkujtoi dëshmorin më të ri Abdulmexhid Shahini

U perkujtua renia heroike e deshmorit me te ri AbdulMexhid Shahini ne fshatin Sllupçan, raporton Fakte. Bashkfshatarët e tij, rinistë, sportistë,.. përkujtuan sakrificën dhe gjakun e një drite që u shua në moshë të re për liri.

“Zoti e deshti dhe e mori prane ne moshe te re Abdulin, kurse per ne ai u be simbol i luftes sone per liri, drejtesi dhe Shqiperi. Shoket Abdulin e kujtojn si shok dhe futbollist i mire, mesuesit si nxenes i shkelqyeshem dhe ushtaret si ushtare qe dha shpirtin per lirine.
Abduli e fitoi pavdekesin dhe u ngrit me deshmoret ne piadestalin me te larte. Emri i tij u shkrua ne listen e emrave te heronjeve dhe trimave.

Çdo pervjetor do ta perkujtojm me mall te pashuar dhe dashuri te paepur. Kujtimi per te do te na percjell gjithmone. Ate do ta kujtojm si sportist, nxenes, shok e djal te dalluar. Por, mbi te gjitha do ta kujtojm si deshmore dhe simbol i lirise ne keto troje.

I perjetshem kujtimi per AbdulMexhid Shahinin!”./FAKTE.Net

FB_IMG_1467666360450 FB_IMG_1467666351817 FB_IMG_1467666344988 FB_IMG_1467666334825 FB_IMG_1467666331757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *