Thursday , June 24 2021

SKANDAL:Xhaferi: Shqiptarët nuk kanë përgjegjësi për shtetin!

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së Talat Xhaferi në debatin me profesorin Osman Kadriu dhe avokatin Bujar Dardhishta ka deklaruar të dhëna frapante mbi inferioritetin dhe paaftësinë e BDI-së në vendimmarrje, shkruan Fakte. Xhaferi ka deklaruar se shqiptarët nuk kanë përgjegjësi për shtetin, nëse do të dilet nga kriza ose jo. Ai theksoi se kjo përgjegjësi bie mbi ata “që i kanë gishtat” në Kuvend, duke aluduar në maqedonasit, respektivisht partneri maqedonas i BDI-së, VMRO-DPMNE./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *