Saturday , January 19 2019

SKANDAL: “Ta kisha fut në gojë” Kryetari i Kuvendit i kthehet deputetes shqiptare: A e përdor shumë gojën? (Video)

Gjuha e përdorur në Kuvend duhet të jetë “e kulluar”, pasi aty askush nuk është për të përfaqësuar veten e tij por elektoratin që e ka zgjedhur.
Mirëpo është e paprecedent gjuha që shpesh na rast të dëgjojmë në foltoren e Kuvendit dhe kësaj here “perla” vjen nga Kuvendi i Kosovës.

Në fjalën e saj deputetja e VV, Drita Millaku i ka kujtuar Kadri Veselit se e ka marrë vesh vonë se i kishte sharë në ditën e votimit të Demarkacionit.

Por, kryetari i Kuvendit, Veseli ka përdorur një fjalor me nota të larta erotizimi dhe banaliteti.

Deputetja Millaku:

Nuk t’kam dëgjuar që na ke sharë me rob se për besë gazin lotsjellës në gojë ta kisha fut.”
Kadri Veseli:

A e përdor shumë me gojë?”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *