Wednesday , July 28 2021

SKANDAL: Presidenti Ivanov dekoron diasporën maqedonase, shqiptarët të përjashtuar dhe të padëshiruar

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov, sot do t`i dekoroj katër individ, përfaqësues të diasporës maqedonase, me Medalje për shërbim ndaj Maqedonisë , transmeton Fakte.

Me medalje për shërbime për Maqedoninë do të dekorohen, Ivan Trposki nga Australia, Kiril Hristovski nga SHBA-të, Liljana Stoilkovska-Andonovska nga Mbretëria e Suedisë dhe Borce Velickovski nga Republika e Serbisë.

Në këtë mënyrë, presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorgje Ivanov, harron mërgatën shqiptare e cila në çdo sezon ekonomisë dhe buxhetit të Republikës së Maqedonisë i sjell miliona euro të hyra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *