SKANDAL: Për 6 muaj kanë vdekur 80 foshnje në Gjinekologji

Javorja “Fokus” ka paralajmëruar një skandal të paparë në Klinikën gjinekologjike në spitalin shtetërorë universitarë, transmeton Fakte. Sipas kësaj redaksie, në gjashtë muajt e kaluar në gjinekologji kanë vdekur një numër i paimagjinushëm i madh prej 80 foshnjave, ndërsa vetëm dy javët e fundit kanë vdekur 20 foshnje.

Sipas “Fokus”, kjo redaksi disponon me të dhëna të sakta dhe konkrete, me emra, mbiemra, numra të dosieve etj. Nëse ky skandal del të jetë i vërtetë, mund të pritet “tërmet” i vërtetë jo vetëm në suaza të ministrisë së shëndetësisë por edhe në tërë vendin./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *