Tuesday , June 22 2021

SKANDAL: Njihuni me anëtarin e ri të Këshillit të Prokurorëve, Mexhit Jusufi nga Zajazi (foto)

Kështu duket departizimi i institucioneve profesionale në vepër, kërkesë bazë e faktorit ndërkombëtar, shkruan Fakte. Komisioni parlamentar votoi juristin nga Zajazi i Ali Ahmetit, Mexhit Jusufi për anëtar të Këshillit të Prokurorëve Publik të Maqedonisë, një militant partiak i BDI-së sipas profilit të tij publik në FB. Me votën e Jusufit, në të ardhmen duhet të propozohen, emërohen dhe shkarkohen prokurorë publik, për ta zbatuar kushtetuten dhe ligjet, për të akuzuar e ndjekur penalisht qytetarët. Mjerim! Shikoni postimet e “ekspertit” partiak të Ahmetit:

2016-07-22 00.27.03 2016-07-22 00.26.42 2016-07-22 00.26.22 2016-07-22 00.25.58 2016-07-22 00.25.26 2016-07-22 00.24.56 2016-07-22 00.24.33 2016-07-22 00.24.05 2016-07-22 00.23.38 2016-07-22 00.22.51 2016-07-22 00.22.19 2016-07-22 00.21.49 2016-07-22 00.21.20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *