Wednesday , April 21 2021

SKANDAL: Delegacioni qeveritar bllokon qarkullimin në Hasanbeg dhe Stajkovcë

Një delegacuon qeveritar tanimë një orë ka bllokuar qarkullimin edhe ashtu të vështirësuar të fshatarëve, shkruan Fakte.

Policët nuk tregojnë kush viziton Stajkovcën dhe arsyen e vizitës.

Banorët janë të revoltuar tej mase dhe mund të ndodhë edhe ndonjë incident.

image-0-02-01-2120b1dc42187f1ec709695853d442aec9c42e3d900cf11f1ccfc581fe03930e-Vimage-0-02-01-0e019221046d9b7d8a25f27005bbc0443ab36c3e688c60270f25cccda88dcd87-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *