Wednesday , August 4 2021

SKANDAL: BDI mesazh për grumbullim të administratës (foto)

BDI ka vazhduar me avazin e vjetër duke u bërë presion jo vetëm funksionarëve por edhe funksionarëve të institucioneve të shtetit, shkruan Fakte.

Në mesazh kërkohet numri i personave që do të sjellin secili prej të ftuarve, si dhe është dërguar numër telefoni për kontakt ku do të dërgoheshin të dhënat.
image-0-02-05-a67da521430e55b400b9eb2cf6f1993e2fd769601d1ebd48bc05507373708ca4-v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *