SKANDAL: BDI ka gënjyer, Shqipëria falemnderon Koce Trajanovskin për autobusin (dokument)

Një fjalë e urtë popullore thotë “Gënjeshtra ka këmbët e shkurta”. Kjo u dëshmua edhe në rastin e fundit, me “dhuratën speciale” të zv.Kryeministrit të Maqedonisë për kombëtaren, një autobus panoramë për t’i sjellur heronjtë tanë nga aeroporti deri në qendër të Tiranës, shkruan Fakte. Të gjitha mediat pro qeveritare në Maqedoni dhe në rajon raportuan për një sukses “të madh” të zv.kryeministrit Halili, që si tifoz i flaktë i kombëtares, i kishte bërë asaj një dhuratë të veçantë, autobus panoramë. Tek shqiptarët u paraqit dilema: nëse autobusi ishte vërtetë një dhuratë apo vetëm huazim për një gjiro gjysëm orëshe?

Pas më pak se 24 orë u bë e ditur se Shqipëria nëpërmjet ambasadës së saj në shkup i është falemnderuar kryetarit të Shkupit Koce Trajanovski për huazimin e autobusit në fjalë.

Edhepse është turp të lëvdërohesh me një “të arritur” të tillë, kur shqiptarët e Maqedonisë i ka kapluar tmerri, varfëria, nënçmimi, diskriminimi, dhuna… kur të zbulohet se edhe storja me autobusin ishte vetëm një gënjeshtër e pasuksesshme, turpi është masë e vogël përshkruese.

Por, pleqtë kanë thënë edhe “Çka është turpi për rezilin?”./FAKTE.Net

image-0.02.01.a40827be81fb7603b7d47ec69c981d62e118a4daeed5ed230f2ef0ac4fa62977-V Dokument-nga-Shqiperia-per-Trajanovskin-autobusin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *