Sunday , April 18 2021

SKANDAL: Autobusat urban në Shkup, me kryqa gjigand (foto)

Autobusave urban në Shkup u janë ngjytur kryqa gjigand, shkruan Fakte. Pas vendosjes së kryqit 80 metërsh në maje të Vodnos dhe disa kryqa 35 metërsh që u vendosën ose janë në procedurë të vendosjes nëpër Shkupm tani edhe autobusët janë “veshur” me kryqë.

Edhepse sipas kushtetutës Maqedonia është shtet laik, i ndarë tërësisht nga feja, trendi i futjes së kishës në çdo cep të përditshmërisë nuk ka të ndalur.

Mbetet i paqartë roli i partnerit shqiotar në qeveri, këshiltarët shqiptarë në Këshillin e Qytetit të Shkupit, zv.drejtorit shqiotar të ndërmarrjes publike dhe e funksionarëve të tjerë shqiptarë. Ndryshe, të gjitha këto investime bëhen edhe me paratë e shqiptarëve dhe të pjestarëve të përkatësisë së religjionit musliman./FAKTE.Net

fb_img_1477495551060

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *