Saturday , June 19 2021

Shqiptarët apelohen për kujdes kur lëvizin në qendër të Shkupit

Në rrjetet sociale janë shtuar apelet që shqiptarëet të jenë të kujdesshëm dhe të mos bien pre e provokimeve derisa qarkullojnë në qendër të Shkupit, shkruan Fakte. Pas fillimit të protestave të ashtuquajtura “Ilindeni i katërt” nga qarqet e afërta me partinë e Gruevskit, ku edhe eskaloi dhunë në ditët e fundit, si dhe pas skandimit të brohoritjeve antishqiptare nga të njejtët, apelohen shqiptarët, dhe posaçërisht kategoritë më vulnerabile si fëmijët dhe pleqtë që të jenë më të kujdesshëm dhe të mos bien pre e provokimeve dhe e skenarëve të mundshme të qeverisë në ikje për incidente ndëretnike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *