Wednesday , July 28 2021

SHPËRTHIM NË STAMBOLL

Një person është lënduar gjatë shpërthimit që ndodhi në afërsi të Stacionit Policor në Stamboll.

Supozohet se shpërthimi është shkaktuar nga auto-bombë.

Njëi lënduari është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe 5 të tjerë me lehtë .

Incidenti ka ndodhur në lagjen Jenibosna të Stambollit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *