Thursday , April 22 2021

Shpërthim në Parlamentin e Austrisë

Një zjarr i përmasave të mëdha në çatinë e ndërtesës së Parlamentit të Austrisë përhapi panik mëngjesin e sotëm në Vienë.

Flakët shpërthyen në sistemin e ajrimit të ndërtesës dhe u përhapën në një pjesë të çatisë, duke krijuar re të mëdha tymi.
Për vënien e flakëve nën kontroll u angazhuan 17 automjete zjarrfikse, ndërsa ekipet e emergjencës evakuuan parlamentin dhe zonën përreth.
Zjarrëfikësit shuan zjarrin për gjysmë ore.
Ende është e paqartë arsyeja e shpërthimit të flakëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *