Wednesday , July 28 2021

Shpërthim në fabrikën kimike BASF në qytetin Ludwigshafen të Gjermanisë

Njoftohet se ka ndodhur një shpërthim në ambientet e fabrikës kimike BASF në qytetin Ludwigshafen të Gjermanisë, transmeton Fakte.

Në një deklaratë të publikuar nga kompania BASF thuhet se shpërthimi ka ndodhur gjatë punimeve në linjën e tubacioneve dhe se më pas janë përhapur flakët./AA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *