Saturday , July 24 2021

Shpërthen kom.Shkupi: Ministrat e Alis as me dilldo 30cm nuk lëshojnë karrigat

Se durimi i shqiptarëve në Maqedoni po mbaron pas skandaleve të përditshme në kurriz të tyre flet e fakti se gjithnjë e më tepër figura të ndryshme këtë po e shprehin në mënyrën më të drejtëpërdrejtë, shkruan Fakte. Një prej tyre është edhe legjenda e gjallë e tri luftërave çlirimtare kombëtare, komandant Shkupi. Ai ka përkujtuar maqedonasit se nuk janë të gjithë shqiptarët si Ali Ahmeti dhe ministrat e tij dhe se durimit të shqiptarëve po i vjendi. Ai madje ka ofenduar rëndë funksionarët e BDI-së në ekzekutiv dukë thënë se as krokodila e as dilldo në karrigat e tyre do i largonin të njejtit nga ato. Ja postimi i plotë i komandant Shkupit:

” O bijt e shkines, mos mendoni se kena vdekur!

O biri i sllavo-cetnikit, mos mendoni qe shqiptaret jane si Ali Ahmetit, si dhe ministrat, deputetet e funksionaret te kesaj partie. Ketyre me ju vendos krokodilla nen tavolinat e zyrave, po edhe dilldoja 30cm te gjate ne mes te karikes se pushtetit, keto nuk do lene kariken!

O ju te pushtetit te bandave: Mos, mos u kruani me Shqiptaret! Mos mendoni se me varferimin sistematik, me dhunat, vrasjet dhe krizat qe vet i prodhoni, me burgosjet e njerzve te pafajshem, se shqiptaret do te derzohen para padrejtesive te bera nga ky shtet totalitar, perkundrazi! Nuk jena derzu dhe kurre nuk do te derzohemi!
Perfundimisht, mos luani me te ardhmen tone…mos u prekni aty se durimi ka kufi!” – përfundon kom.Shkupi./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *