Friday , May 24 2019

Shokon Nedellkovski: Maqedonia patjetër duhet të shkatërrohet!

Gazetari kontrovers maqedonas Milenko Nedellkovski, ka shokuar me qêndrimet e tij në kolumnën e fundit, shkruan Fakte. Ai ka përshkruajtur gjendjen aktuale në vend, duke thënë se në Maqedoni dhe në botë të gjitha vlerat njerëzore dhe morale kanë shkuar në ***.

Nedelkovski ka shprehur mllefin dhe dëshpërimin e tij veçanërisht ndaj Prokurorisë Themelore në Shkup, si dhe ndaj Prokurorisë Speciale,  shkruan Fakte. Ai më tej shkruan “Sado që do tingëllojë katastrofale, unë i gëzohem dështimit të këtij shteti. Kjo dhe kësi shteti, duke iu falemnderuar Zaevit, patjetër duhet të shkatërrohet dhe të nisë nga e para. Me kushtetutë dhe Kuvend të ri, me fillim të ri”-, ka shkruajtur Nedellkovski./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *